2015 çanta modelleri ve trendler

2015 çanta modası bu yıl oldukça geniş yelpazeye sahip. Bayanların her zaman ilgisini çeken ve almadan duramadıkları aksesuarların başında gelen çantalar altın dönemini yaşıyor. Kıyafetimizin tamamlayıcısı çantalarımıza birkaç tane daha ekleyeceğimiz aşikâr. Çantaların bu sezon rengârenk ve desen desen olması her tarza ve zevke hitap etmesini sağlıyor.

Bayanların zarafetine zarafet katan çantalar bu sezon oldukça şık ve tarz. Bahsedeceğim çanta modellerinden bir tane elinizde olması sizi hem stil sahibi yapar hem de modern bir görünüme kavuşturur. 2015 çanta modelleri ve trendler gencinden yaş alanına kadar her kesin kendine uygun bir çanta bulacağının haberini veriyor. Gelin hep birlikte bu sezon neler trendmiş öğrenelim.

Öncelikle çapraz çantalardan başlayalım. Bu sezon mutlaka herkesin bir çapraz çantası olmalı şahsen benim favorilerim arasında çapraz çantalar geliyor.  Zincir askılı olanlar klasik elbiseyle kombine edildiğinde sizi hem şık hem tarz görünüme kavuşturur. Çapraz çantalar günlük hayatın koşuşturmacasına rahatlıkla uyum sağlar.

Her ortamda ve her kıyafet ile rahatlıkla kombin etme şansına sahipsiniz. Özellikle spor giyimi seven bayanların vazgeçilmezi olma yolunda ilerliyor. Çapraz çantalar bu sezon omuza atılarak değil de direk çapraz takılarak kullanılıyor. Öğrencilere ve rahatlığı sevenlere hitap eden bir modelimiz.

Evet, gelelim torba çantalara. Geniş iç hacmi ile gününü dışarıda geçirenler için ideal bir çanta. İçerisine alabildiğince eşya sığdırmanız mümkün. Torba çantalar sofistike tarza hitap etmesine rağmen bir çok çeşidi mevcut.

Torba çantaların püsküllüsünden desenlisine desenlisinden renklisine kadar her çeşidini bulmanız mümkün.2015 yılı geçmeden sizlerde mutlaka torba çanta takmanın zevkine varın.

Püsküllü çantalar:  Püsküllü her şeyin moda olduğu 2015 yılında çantanın püskülü eksik mi kalsın? Hayır! Sizde kendinize uygun renkte bir püsküllü çanta edinin benden söylemesi.

Kürklü çantalar: Yazın nerden çıktı bu kürk demeyin. Modacılar yapıyor bence çokta şirin olmuş. Kürk seven şık bayanların mutlaka alması gerektiğini düşünüyorum.

Minik çantalar: Özellikle minyon bayanların tercih etmesini önerdiğim bu çanta modelleri bu sezon hak ettiği yeri alıyor.

Desenli çantalar:  Geometrik, çiçek, yılan derisi, krokodil, leopar desenler bu yıl oldukça moda. Hatta her bayanın dolabında yılan derisi desenli bir çanta mutlaka olmalı.

Sırt çantaları: Sırt çantaları en spor kıyafetle bile havalı bir şıklığa kavuşmanızı sağlar. Sırt çantalarının çeşitleri de bir hayli fazladır. Deri olanından kumaş olanına renklisinden çiçeklisine her çeşidini bulmanız mümkündür.

Hasır çantalar: yaz günlerinin ve tatilin ayrılmaz parçası olan hasır çantalar hafifliği ve şıklığı ile biz bayanlara hitap etmeye devam ediyor.

Clutchlar :  clutch (el çantası) farklı modelleriyle spor ve klasik giyime uyum sağlıyor. Şık, cool ve tarz bayanların vazgeçilmezi.

Büyük boy çantalar: büyük boy çantalar tekrar moda, sevenlerine duyurulur. Kullanımı rahat ve içine bolca eşya alan hazneye sahip olmasıyla öğrenciler için birebir.

Sıra dışı ve özel tasarım çantalar:  tamamen çanta tasarımcısının hayalini yansıtan bu çantalar çok eğlenceli.  Kek çanta, ananas çanta, saksı çanta gibi birçok farklı tasarıma sahipler. Büyük markaların vitrinlerini süslemeye devam ediyor. Sıra dışı olmaya cesaretiniz varsa almanızı öneririm. Farklı bir stile sahip olursunuz ve tüm gözler üzerinizde olur. Benden söylemesi.

Bunlarla beraber doktor çantaları, kutu çantalar, daire çantalar, tote çantalar, postacı çantaları, katlanan çantalar, zarf çantalar, neon renkli çantalar, ekose desenli çantalar, tutma saplı çantalar, slagon desenli çantalar bu sezon oldukça moda. Modaca yaşamanız dileğiyle.

Tags 2015çantamodası

You may also like...

0 thoughts on “2015 çanta modelleri ve trendler”

Bir Cevap Yazın

su kaçağı | escort antalya | instagram takipçi arttırma | izmir rent a car | izmir havalimanı rent a car |